vrijdag 27 juli 2012

Update

Het actieve bloggen zit er voorlopig nog even niet in aangezien ik ben veroordeeld tot bedrust. Op dit moment ben ik 32 weken en 5 dagen zwanger. Op het moment dat ik 34 weken zwanger ben, is het ergste gevaar voor de baby geweken als hij op dat moment ter wereld zal (moeten) komen. Het is natuurlijk te hopen dat mijn zoon nog wat langer in mijn buik zal mogen vertoeven maar het moet wel verantwoord zijn. Mocht ik bij 37 weken nog niet zijn bevallen, dan zal ik naar alle waarschijnlijkheid op dat moment worden ingeleid.
Er is nog wel sprake van een leuke, extra feature aangezien de baby in stuit ligt. Al weken! Dit is blijkbaar zijn favoriete houding en hij maakt nog geen aanstalten om om te draaien. Over een week of twee gaat de gynaecoloog dus bekijken wat de opties zijn. Spannend!
Met mij gaat het naar omstandigheden redelijk. Uiteraard voel ik me belabberd maar ik ben in ieder geval blij dat de medicatie aanslaat en ik in staat ben om de baby in mijn buik te houden. De hoofdpijn, de misselijkheid en alle andere ellende neem ik dus maar voor lief. Ik heb genoeg momenten dat ik er echt doorheen zit maar ik kan nog steeds genieten van het getrappel in mijn buik. Ondanks dat ik het liefste wil dat mijn zoon over een paar weekjes ter wereld komt, denk ik dat ik het zwanger zijn an sich toch wel een beetje zal missen. Het is zoiets intiems en speciaals. Nu is mijn zoon nog echt van mij en straks moet ik hem delen met de hele buitenwereld.
Het warme weer van de afgelopen dagen vind ik wel echt gruwelijk dus ik kijk vol verwachting uit naar het opgegeven onweer.

Liefs!

woensdag 4 juli 2012

Bestelling bol.com + korte update

Een nieuwe agenda van Moleskine

Een Baby Journal van Moleskine Passions

One line a day dagboekje


Pfff, long time no see! Wil jullie wel even mega bedanken voor alle lieve reacties. Doet me echt goed om te lezen. Heb op dit moment de puf even niet om te bloggen en ook de mogelijkheden zijn wat beperkt. Wij hebben namelijk alleen een vaste PC op zolder en dat is jammer genoeg ver uit de buurt van mijn bed of de bank. Via mijn IPhone dus maar weer eens een update.
Ik ben aankomende zondag precies 30 weken zwanger. Ik had het me allemaal wat anders voorgesteld maar gelukkig gaat het met de baby allemaal prima. Iedere week moet ik voor controle naar het ziekenhuis en ik moet trouw een hele handel pillen slikken om mijn waardes onder controle te houden. Tot nu toe blijft alles stabiel maar het grootste gedeelte van de dag slaap ik omdat ik heel duf word van alle medicijnen. Iedere week is er eentje dus ik probeer niet te ver vooruit te kijken. Vind het wel jammer dat ik niet zelf de babykamer kan afmaken en de eerste kleertjes voor de baby kan kopen maar goed, ik heb een groot vertrouwen in mijn vriend, mijn moeder en mijn vriendinnen.
Om de tijd een beetje door te komen heb ik de bovenstaande producten besteld bij bol.com. (Nou ja, mijn vriend heeft dat gedaan via de voor mij onbereikbare computer...) Ik heb een nieuwe agenda en een babydagboek van Moleskine in bestelling staan en het befaamde One line a day dagboekje.
Ik hoop binnenkort weer wat fanatieker te gaan bloggen en te gaan reageren. Voor nu weten jullie in ieder geval dat ik nog leef en dat ik nog steeds zwanger ben ;-) Ga nu snel deze post afronden want het is tijd om weer naar het ziekenhuis te gaan voor een groeiecho. Ben benieuwd of mijn kleine man het nog naar zijn zin heeft in mijn buik.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...